Noder

Noder

Det kræver nok nogle specielle færdigheder at skrive en node og helst også et nodeprogram. Jeg startede for mange år siden med papir og blæk, men jeg var nysgerrig mht. computere og blev den første komponist, der lavede partitur og stemmer for DR's Underholdningsorkester på en computer i 80erne. Jeg har undervist mine kolleger i Finale, og jeg har skrevet en bog på dansk om det. Sidenhen begyndte jeg at bruge Sibelius, og nu er det mest Dorico.
Men slutresultatet er en node. En sang med en melodi og tekst, et lille band, som på teatret eller det store symfoniske udtræk, alt er muligt. Og hvis du senere skal bruge noden i en anden toneart eller med andre ændringer, så kan det sagtens lade sig gøre, for din node ligger i min back up. Klik på billederne for at se eksemplerne!
Send me a MIDI track – even a mp3 will do, and I will start from here.

Brødrene Løvehjerte

Det er en virkelig vidunderlig musik Janne Lindstedt har skrevet til denne elskede børneforestilling af den berømte  Astrid Lindgren . Jeg indspillede al musikken og redigerede manus så resultatet blev et sammenhængende materiale.

Smerz

Dette nodesæt fra SMERZ var en udfordring fra en af mine gamle venner Jørgen Lauritsen. Den norske Smerz duo kombinerer sang, loops, strygere og støjende synthesizere og ønskede et "full score" af hele molevitten, en nodebog og selvfølgelig stemmerne.

Michael Vesterskov

Michael er en af mine nære venner og jeg har arbejdet sammen med ham i mere end 10 år. Han er virkelig en produktiv kunstner, som nu også skriver bøger og laver podcasts. Hvis han "hører" nogle strygere eller blæsere i en af sine sange, ringer han til mig og be'r mig om et bud og ofte får han også lige et "lead sheet" med af sin sang.

Fairytales in Music

Dette er et af mine egne projekter. H. C. Andersens eventyr har altid hørt til mine favoritter og især Den Lille Pige Med Svovlstikkerne. Denne vidunderlige historie er indtalt på sprog! - Dansk, Engelsk og Kinesisk (mandarin) - og tilgængelige på alle all streaming services. 
Partituret er skrevet for symfoniorkester. Kontakt mig for mere info.

Interesseret?