Noder

Noder

Det kræver nok nogle specielle færdigheder at skrive en node og helst også et nodeprogram. Jeg startede for mange år siden med papir og blæk, men jeg var nysgerrig mht. computere og blev den første komponist, der lavede partitur og stemmer for DR's Underholdningsorkester på en computer i 80erne. Jeg har undervist mine kolleger i Finale, og jeg har skrevet en bog på dansk om programmet. Siden skiftede jeg til Sibelius, og nu også Dorico.
Men ligemeget hvilket program, der er brugt ender det med en node. En melodi med noget tekst, et lille ensemble som orkestret på et teater eller det store symfoniske udtræk alt er muligt! Og hvis du senere har brug for en transponeret udgave eller ønsker nogle ændring, ligger din musik i min Back Up. Værsgo! Klik på billederne og så kan du se eksempler på de noder jeg laver.
Send mig et MIDI track – eller en mp3, så ta'r jeg den derfra.

Brødrene Løvehjerte

Det er en virkelig vidunderlig musik Janne Lindstedt har skrevet til denne elskede børneforestilling af den berømte  Astrid Lindgren . Jeg indspillede al musikken og redigerede manus så resultatet blev et sammenhængende materiale.

Smerz

Dette nodesæt fra SMERZ var en udfordring fra en af mine gamle venner Jørgen Lauritsen. Den norske Smerz duo kombinerer sang, loops, strygere og støjende synthesizere og ønskede et "full score" af hele molevitten, en nodebog og selvfølgelig stemmerne.

Michael Vesterskov

Michael er en af mine nære venner og jeg har arbejdet sammen med ham i mere end 10 år. Han er virkelig en produktiv kunstner, som nu også skriver bøger og laver podcasts. Hvis han "hører" nogle strygere eller blæsere i en af sine sange, ringer han til mig og be'r mig om et bud og ofte får han også lige et "lead sheet" med af sin sang.

Fairytales in Music

Dette er et af mine egne projekter. H. C. Andersens eventyr har altid hørt til mine favoritter og især Den Lille Pige Med Svovlstikkerne. Denne vidunderlige historie er indtalt på sprog! - Dansk, Engelsk og Kinesisk (mandarin) - og tilgængelige på alle all streaming services. 
Partituret er skrevet for symfoniorkester. Kontakt mig for mere info.

Interesseret?